The White Cube
2018 - Mykonos | Greece
Appointment: 2016
Completion: 2018
Area: 230 m2
Location: Mykonos | Greece
Status: Completed
Architect: PEOPLE
MEP Engineer: PEOPLE

This residence in Kalafati stands out boldly from the surrounding landscape while simultaneously preserving a sense of Cycladic architectural traditions. The different sections of the residence have been separated according to function, divided into living rooms and private rooms. The main entrance serves as a core connector of the two structures. From here, visitors select a direction depending on their needs.

 

The lounge and kitchen are situated in the living areas, in direct contact with the exterior swimming pool and landscaped area with panoramic sea views.

In the private area we find the guest room, which is separated from the bedrooms by an atrium. Outside of the residence, the dominant element is water.

Other Projects

We don't start with finding an answer. We start by asking the right questions. Let us know if you have a question or a project that requires a solution.

Contact us

© Copyright 2019 PEOPLE, All rights reserved

Cookies Policy|Terms and Services

facebooktwitterlinkedininstagram