Galileo Link Medical Centre
2012 - Kalamata | Greece
Appointment: 2012
Completion: 2012
Area: 4.600 m2
Location: Megalou | Kalamata | Greece
Status: Study Completed
Architect: PEOPLE

This complex is designed to serve as a medical center in Kalamata. It has been conceived in such a way as to provide flexibility in developing apartments in storeys in tandem with medical spaces. The proposals for the interiors of the apartments are characterised by clear lines and structures. The living room, dining room and kitchen are located in a single area. The kitchen is designed with all electrical devices built-in, highlighting the clarity of the space.

We don't start with finding an answer. We start by asking the right questions. Let us know if you have a question or a project that requires a solution.

Contact us

© Copyright 2019 PEOPLE, All rights reserved

Cookies Policy|Terms and Services

facebooktwitterlinkedininstagram